
Een switch op normaal bananenbrood, met een tintje choco. We love choco, right?? Macro’s zijn voor als je tien plakken uit deze hoeveelheid haalt!
~
Wat heb je nodig?
– 3 rijpe bananen
– 130 gr havermeel (vermalen havermout)
– 10 gr milde olijfolie
– 1 ei
– 10 gr cacao
– 1 tl baking soda
EXTRA:
– Stukjes pure chocola
– Banaan bovenop ter decoratie
~
Prak de bananen met een vork. Maal de havermout in een blender en voeg toe aan de kom met geprakte bananen. Voeg het ei, de cacao en olie toe. Voeg tot slot de baking soda toe. Eventueel kun je nog stukjes pure chocolade door het beslag doen. Roer alles goed duur en stop in een met bakpapier bekleed cakeblik. Als extra decoratie en voor de smaak kun je een banaan bovenop doen in het mengsel. Stop voor 40 minuten op 170 graden in de oven.
Groetjes!!
Rosanne (@happy_healthy_rosy)