Rosanne

Pindakaasverslaafd, dierenliefhebber en studentje. Dat zijn drie woorden die mij aardig goed omschrijven! Ik ben Rosanne, 22 jaar en ik kom uit de mooiste stad van Nederland: Rotterdam! 

Grote kans dat je me in de supermarkt aantreft met een mandje vol gezonde producten, want gezond eten vind ik belangrijk. Sowieso eten eigenlijk, chocoladepinda’s en gevulde koeken lust ik namelijk ook prima. Volgens mij noemen ze dat balans, toch? Ik vind het ontzettend leuk om te experimenteren in de keuken met nieuwe recepten en lekkere, gezonde maaltijden te bedenken.

Enige minpuntje is als iets mislukt: dat een bananenbrood volledig uit elkaar valt of een muffin ontploft. Verder sport ik zo’n vier keer per week en dat zijn echt mijn me-time momenten. Niks aan mijn hoofd en volledige focus op het sporten. Genieten! 

Naast het zelf koken en bakken, vind ik het ook heel leuk om nieuwe food hotspots te ontdekken. Vooral in Rotterdam. Ik krijg dan ook weleens appjes van mensen of ik nog een leuk plekje weet waar ze wat kunnen eten, want jawel: ik heb een food bucketlist van plekjes in Rotterdam. Dan zie je wel weer waar mijn prioriteiten liggen 😊

Op By Amber zullen mijn recepten te vinden zijn! De recepten die wel zijn gelukt dan overigens, die ontplofte muffins zal ik jullie besparen!

Liefs, 

Rosanne

(@happy_healthy_rosy)