Veerle

Hoi ik ben Veerle (@fitveerle)

 

Dus over mij, ik ben bezig aan mijn master Educational Sciences (onderwijswetenschappen) aan de universiteit van Utrecht.

Hiervoor heb ik de vrijeschool pabo gedaan en ik val nu in als juf naast mijn studie.

Naarmate mijn studie tot juf vorderde, merkte ik dat ik het lesgeven tof vond en dat ik geïnspireerd werd als ik samen met collega’s lesmateriaal ontwikkelde. Vanuit daar was de stap naar de universiteit snel gemaakt.

Mijn opleiding gaat in de breedste zin over leren en innoveren. Ik kan naast werkzaam te blijven op scholen ook het bedrijfsleven ingaan en bijvoorbeeld bij een HRM-afdeling gaan werken.

Naast het studeren en werken ben ik 4/5 keer per week te vinden in de gym.

Een jaar geleden hadden mijn vriend en ik namelijk samen besloten om gezonder te gaan leven (de avonden dat wij een hele zak M&M’s/Ben & Jerry’s leeg aten op de bank waren namelijk bijna elke avond). Wij kwamen toen uit bij een gym die een totaal pakket aangaf, een stuk kennis over voeding en de mogelijkheid om onder begeleiding te sporten. Deze combinatie vind ik heerlijk!

In mijn blogs deel ik wetenschappelijk aangetoonde feiten met o.a. tips/trucs die ik zelf gebruik om bijvoorbeeld gemotiveerd te blijven.

Liefs,

Veerle